Van onze lekkerste producten maken wij ook pakketten. Om bijvoorbeeld als cadeau te geven voor een jarige, zieke of voor de kerst. U kunt zelf pakketten samenstellen met de ambachtelijke producten uit onze boerderijwinkel.

Voorbeeldpakketten en kant-en-klare pakketten staan altijd klaar. Denk aan een fruit-/groentepakket of een bierpakket met Houtense bokbieren en allerlei lekkernijen als nootjes, pinda’s en diverse worstsoorten.

Ons uitgebreid worstassortiment bestaat uit bierworst, mediterrane worst, cervelaatworst en boerenworst met een lekkere ambachtelijke pittige mosterd

Nog een cadeautip. Een flesje wijn (wit, rood of rosé) met een heerlijk stukje kaas! Bijvoorbeeld hartige fenegriekkaas, brandnetelkaas of één van onze andere kaasspecialiteiten.

Ook non-alcoholische producten zitten in ons assortiment! Pure appelsap of perensap, gemaakt van ons eigen fruit. Of appelsap gecombineerd met peer, kers, framboos, aardbei of zwarte bes.

Voor de echte fruitsapliefhebbers is een saptap een leuk geschenk! Ook handig bij een feestje. Appelsap of appel-perensap in een handige tap van 5 liter.

Als verpakking voor uw cadeaupakketten kiest u uit diverse manden, schalen en dienbladen. Een feestelijke verpakking voor elke gelegenheid!

Wij leveren van 1 mandje tot 100 schalen, aan particulieren tot grote concerns, voor kleine beurzen tot royale beurzen. Kortom, wij kunnen voor iedereen een mooi pakket samenstellen!

Bekijk gerust onze boerderijwinkel voor ons gevarieerd assortiment. De mogelijkheden zullen u verbazen!